Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Προεκλογικοι προβληματισμοι

Σε 15 μερες με την ψηφο μας γυριζουμε σελιδα.....Τελικα οι δημοσκοπησεις δειχνουν οτι μαλλον επιλεγουμε να αλλαξουμε για να μην ...βουλιαξουμε! Ναι , ο Τοπος μας ειναι μικρος και ο Λαος μας σαν το εκκρεμες καταγραφει εξυπνα τα σημεια αναστροφης για τις Κυβερνητικες Αλλαγες,που καταγραφονται στην Ιστορια μας σαν οροσημα. Στις 4 Οκτωβριου οι καλπες θα ανοιξουν στις 7.22 και θα κλεισουν στις 19.03 .....Τη βραδια αυτη περιμενουμε την καθαρση - για ολες τις αμαρτιες , παραλειψεις , ολιγωριες και σκανδαλα που μας προσβαλαν και μας εβλαψαν...Στην Ελληνικη Τραγωδια , που γεννηθηκε πριν 30 αιωνες , οι καθε λογης Υβρεις και παραβασεις- παραβιασεις των Ηθικων Αξιων τιμωρουνται !!! Ετσι αποκαθισταται η Ηθικη ταξη και ευπρεπεια. Ολα τα αλλα - ποινικες , αστικες και πολιτικες ευθυνες- ειναι σαν τον κονιορτο...Συγκρουσεις και αντιπαλοτητες ,που καταγραφονται στα πρακτικα , στην τρεχουσα ειδησεογραφια αλλα που τελικα ερχονται και παρερχονται... Μενει απλα η πικρη γευση για τις δικαστικες πλανες και τις καλα στημενες σκευωριες ειτε αντιθετα η ηθικη ικανοποιηση για την επικρατηση της αληθειας και την αποδοση δικαιοσυνης!!! Πολλα τα ψηφοδελτια , που θα μας δωσουν, πριν βρεθουμε μονοι στο παραβαν για να διαλεξουμε το ενα , που θα ριξουμε στην καλπη... Μεχρι χθες τα μεσανυχτα ακουσαμε τοσα πολλα για συσπειρωσεις , μετακινησεις ψηφοφορων απο και προς τα διαφορα κομματα, εκτιμησεις εκλογικου αποτελεσματος και κατανομης εδρων... Στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ συνοψιζουμε σε ξεκαθαρα συμπερασματα 1/ Αυτοδυναμη Κυβερνηση ΠΑΣΟΚ 2/ Ενισχυση των Οικολογων-Πρασινων 3/ Σταυρο προτιμησης στους Εντιμους , που αγωνιζονται με συνεπεια για κοινωνικη Δικαιοσυνη και καθαρο Περιβαλλον4/ Οι Μαχομενοι Επιστημονες και οι Προοδευτικοι Καλλιτεχνες στη νεα Βουλη !!!Εκεινοι το αξιζουν σαν συμβολικη ανταμοιβη για την συνεπεια τους , η Βουλη το εχει αναγκη για την αναβαθμιση της και η Κοινωνια το απαιτει για να αντιμετωπισθουν τα σοβαρα προβληματα της. 5/ Το Περιβαλλον μαζι με την Οικονομια ειναι τα μεγαλα προβληματα ! Στους Αγωνες για καθαρο Περιβαλλον και για Οικονομικη Αναπτυξη με σεβασμο στον Πολιτη και στο Περιβαλλον δεν περισσευει κανεις ...Ημαστε ΟΛΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ και οι συλλογικες προσπαθειες με συγκλισεις και εντιμες, ειλικρινεις συμμαχιες απαραιτητη προυποθεση για να πετυχουμε! Ναι στο ΠΑΣΟΚ ( αν επιλεγουμε Κομμα Εξουσιας , που θα Κυβερνησει εντιμα , υπευθυνα και με συνεπεια ) !!Ναι στους Οικολογους- Πρασινους ( αν επιλεγουμε αλλο Κομμα , που θα ...ματωσει για το Περιβαλλον)!!!!6/ Για την Ευβοια επιλεγουμε ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ για την αγωνιστικοτητα του , την ειλικρινεια του και την Επιστημονικη του συνεισφορα στα σοβαρα προβληματα της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ στο Νομο Ευβοιας!!!

1 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουν - και τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν αλλού- τις παρεμβάσεις τους για το δάσος σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και στην διάρκεια της εκλογικής καμπάνιας με ένα σύνολο παρεμβάσεων" επισήμανε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, εκπρόσωπος τύπου. Και έδωσε στοιχεία σχετικά με τις παρεμβάσεις αυτές:

* διοργάνωση ημερίδας την Παρασκευή 25/9, ώρα 09.00 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια με θέμα "Η δασοπροστασία ως εθνική προτεραιότητα" όπου έχουν προσκληθεί κοινωνικοί φορείς και θα παρουσιαστούν οι θέσεις των Οικολόγων Πράσινων καθώς και υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια τους που έχουν δώσει τη δική τους προσωπική μάχη για την προστασία του δάσους και την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Δημοσίευση σχολίου