Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΝΑΙ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

YES!!!WE CAN!!!!Η πιό αισιόδοξη διαβεβαίωση-στον εαυτό μας και στους γύρω μας....Οταν στα απλα αλλα και στα πιο δύσκολα,Μικροί και ...Μεγαλλίτεροι απαντάμε με σιγουριά και αισιοδοξία οτι ...Ναι,θα τα καταφέρουμε.....η αισιοδοξία και η συμμετοχή για την επιτυχία και την νίκη,που μας περιμένουν,αποτελούν τα καλλίιτερα κίνητρα για τις δύσκολες και ριψοκίνδυνες προσπάθειες όλων μας!!!!Και ο αγώνας γίνεται χαρούμενο παιχνίδι ,που η συμμετοχή μας σ αυτο μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς - και άτρωτους ,ανίκητους!!!!!Η κραυγή-σύνθημα ήταν μια απο τις πολλές όμορφες στιγμές,που ζήσαμε στη χθεσινή διάλεξη του Γιάννη Ζαμπετάκη για την αξιοποίηση των λυμμάτων απο τα ελαιοτριβεία στην διατροφή της τσιπούρας σε ιχθυοκαλλιέργειες ....Τσιπούρα- φάρμακο ενάντια στον σχηματισμό της αθυρωματικής πλάκας ( Αρτηριοσκλήρυνση)....Μπράβο σε όλη την Ερευνητική Ομάδα!!!!!!

4 σχόλια:

eirini katsa είπε...

Xίλια μπράβο και από μένα!!!!
Αν και δεν είχα την τύχη να το παρακολουθήσω live,παρ'όλα αυτά διάβασα όλην την παρουσίαση και ήταν τρομερά ενδιαφέρουσα!!!
Και ένας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ!!!!
Γιατί εκτός από επιστήμονες...είμαστε και άνθρωποι!!!!!
:))

Αριστοτέλης Ζαμπετάκης είπε...

Ειρηνούλα,έχεις πολυ γρήγορα ανακλαστικά!!!!Ενημερώθηκες αμέσως!!!!!Πράγματι ήταν ενδιαφέρουσα διάλεξη και ο Ομιλητής σε μεγάλα κέφια!!!!!Περιμένουμε και την συνέχεια για να δοκιμάσουμε τις τσιπούρες νέας γενιάς...Μέχρι τότε θα ψήνουμε... ψητές τις τσιπούρες με σως λαδολέμονου!!!Ψητές για να απομακρύνεται το ...λίπος της καλοπέρασης στο Ιχθυοτροφείο και λαδολέμονο για καλλίτερη γεύση και περισσότερα φυτικά έλαια.... Καλή όρεξη!!!

eirini katsa είπε...

Καλή μας όρεξη!!!!
Χαxa...να σας πω και ένα μυστικό...
Εδώ και 21 χρόνια...έχω μεγαλώσε με τσιπούρες και λαβράκια Μεσολογγίου...λόγω καταγωγής της μητέρας μου από εκεί!
Τρελαίνομαι για ψάρια...!!!
:))

Yannis Zabetakis είπε...

merci :)

Δημοσίευση σχολίου