Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

ENVIRONMENTFOOD: Ημέρες Γαστρονομίας

ENVIRONMENTFOOD: Ημέρες Γαστρονομίας: Οι Ημέρες Γαστρονομίας είναι εδώ (σε 2 μέρες από σήμερα). 24-26 Μάη (ένα ΠΣΚ γεμάτο με Ελληνικό γευσάρωμα). Την Κυριακή 26.5.2013 ...           < Καλή Επιτυχία ! Μετά τις αξιόλογες παρουσιάσεις των Ερευνητών της Χημείας Τροφίμων και την εστίαση στη μελέτη της Μεσογειακής  διατροφής τα αξιόλογα συμπεράσματα , πού θα προκύψουν , όλοι ευχόμαστε να αξιοποιηθούν στην καθημερινότητα της Ελληνικής Γαστρονομίας ! Θα πρέπει η Ελληνική κουζίνα να εμπλουτισθή με νόστιμα και υγειινά πιάτα ! Δεν επαρκούν πιά γιά την απόλαυση και την Υγεία μας το σουβλάκι και ο μουσακάς ... Θα πρέπει να προστεθούν όλα τα λαχανικά και τα ψάρια με σως λαδιού και να περιορισθούν τα τηγανιτά . Γιά επιδόρπιο πλούσια φρουτοσαλάτα ! Άρα μήπως πρέπει να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες και συνταγές μαγειρέματος ? Νέες προσεγγίσεις σε Eating and Cooking ! >  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου