Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ENVIRONMENTFOOD: DNA αλόγου...

ENVIRONMENTFOOD: DNA αλόγου...: κάντε κλικ εδώ για όλα ΤΑ ΝΕΑ... ολοένα και περισσότερα προϊόντα βρίσκονται νοθευμένα... π.χ. Αλογίσιο κρέας και στη Χίο πρό...                   < Τα ύποπτα τρόφιμα ( ???? ) αυξάνονται και πληθύνονται ! Αντίθετα η υπεύθυνη ενημέρωση των Καταναλωτών , οι δημόσιοι έλεγχοι από τον ΕΦΕΤ , οι σχετικές ποινές και τα πρόστιμα γιά όσους παράγουν η διακινούν ακατάλληλα τρόφιμα είναι δυστυχώς ανεπαρκή ... Και προπαντός - παρά τις προσπάθειες των μέσων ενημέρωσης και ιδιαίτερα του Τύπου - λείπει η ολοκληρωμένη προσέγγιση των παραλείψεων και παρανομιών στην τροφική αλυσίδα ! Από πού ξεκινά και πως απλώνεται το δίχτυ της τελικής διάθεσης στον ανυποψίαστο Καταναλωτή των επικίνδυνων γιά την δημόσια Υγεία προιόντων κρέατος . >

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου