Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Queen's University Belfast

Ναι , θα ήθελα να εργαζόμουν ..part time στο Μπέλφαστ ! Το Queens University πολύ μου άρεσε..Αψογη η συνεργασία με την Ομάδα των Συναδέλφων στο Τμήμα των Περιβαλλοντικών Ερευνών. Η χρηματοδότησή τους εξασφαλίζεται κυρίως από την τοπική Βιομηχανία και τις θυγατρικές Πολυεθνικών ,γιά να βρούν λύσεις σε στοχοποιημένες ενότητες όπως η επεξεργασία των υγρών λυμμάτων γιά ανακύκλωση του νερού.Γιά ..καλοκαιρινή επίσκεψη αποτελεί καλή επιλογή! Γιά το Δουβλίνο δεν ξέρω τι παίζει σε ερευνητικό επίπεδο Πανεπιστημίων. Θέμα προς διερεύνηση..Οπως και η σύγκριση των οικονομικών μεγεθών και..προβλημάτων γιά την Βόρεια Ιρλανδία ( μία από τις 4 Χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου ) και γιά την ανεξάρτητη Ιρλανδία ( Eire ).

3 σχόλια:

eirini katsa είπε...

Καλησπέρα σας κ.Αριστοτέλη!!!!
Να'στε καλά,να μας ενημερώνετε για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού και όχι μόνο...!!!!
Εχετε τόσες....εμπειρίες!!!!Τί ωραίο πράγμα,που είναι αυτό!!!
Να παραδειγματιζόμαστε!!!!
:))

Αριστοτέλης Ζαμπετάκης είπε...

Γειά σου Ειρηνούλα ! Είμαι σοκαρισμένος από τα προχθεσινά και χθεσινά αιματηρά περιστατικά..Ολο και πιό φανερά παραμερίζονται τα προσχήματα γιά την αμφιλεγόμενη στάση των Οργάνων της συντεταγμένης Πολιτείας... Πού είναι η Κυβέρνηση και οι Εισαγγελείς ?? Ετοιμάζω ανάρτηση γιά τον Watson με..πολλές τύψεις γιά όσα έγιναν προχθές, χθες ( και διαχρονικά ..σήμερα,αύριο..) στην Αθήνα μας ! Εύχομαι περαστικά σε όλους τους Τραυματίες και συλλυπητήρια συντριβής στους συγγενείς των δολοφονηθέντων Αθώων

Αριστοτέλης Ζαμπετάκης είπε...

Με ..τρίτη προσπάθεια επιμένω να ξεπεράσω τις γενικευμένες δυσκολίες στην μπλογκόσφαιρά μας ! Καλή σου μέρα Ειρηνούλα ! Δες και την επόμενη ανάρτησή μου, που δεν χάθηκε τελικά ! Watson και Καρκίνος ..Καλό Σαβ/κο!

Δημοσίευση σχολίου