Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΕΡΑΦΘΟΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Με το Διαδίκτυο και τα γνωστά σε όλους κανάλια κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να ...ταξιδεύης χωρίς τελειωμό! Γιά να διαβάζης, να ακούς και να βλέπης...Λέξεις, νότες ,φωτό ,βιντεοκλίπς,ταινίες,παραστάσεις,συναυλίες,χορούς,διαλέξεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ,επιστημονικές ανακοινώσεις και αναλύσεις,εφημερίδες και περιοδικά...Να προσθέσουμε και τα ηλεκτρονικά παράγωγα! Ιστοσελίδες,ιστολόγια,θεματικές ομάδες,φόρουμ,παρέες γιά κουβεντολόι ,με τα σχόλια στα ιστολόγια να ξεπερνούν συχνά τα αρχικά κείμενα. Αν ξεκινήσης δεν μπορεί παρά να συνεχίζης...Και αν οι αναρτήσεις σου στηρίζουν το δημιουργικό σου Έργο και η χρήσιμη Γνώση σου γίνεται προσιτή και αξιοποιείται άμεσα από περισσότερους Συνανθρώπους σου...Αν οι Εξουσίες ακούνε και ευαισθητοποιούνται γιά την έγκαιρη και αποτελεσματικώτερη αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων αλλά και των ευρύτερων Περιβαλλοντικών Κινδύνων ...Αν η φωνή σου ενώνεται με τις ανάσες όσων αντιμετωπίζουν ανάλογα αδιέξοδα τότε συνέχιζε! Και μη σταματάς να αναζητάς καθημερινά τις συνέργειες γιά την δημιουργία ευρύτερων Ομάδων ,που θα συντονισθούν σε οράματα και στόχους με μεγαλλίτερο βαθμό δυσκολίας και χρησιμότητας! Οπως στην προσπάθεια οργάνωσης επιδημιολογικών μελετών γιά την τεκμηρίωση του συσχετισμού Αξιολόγησης Περιβαλλοντικών Κινδύνων , Ανθρώπινης Υγείας και Διαχείρισης Κρίσεων. Το biozein είναι ιστολόγιο γιά την καλλιέργεια του ευ ζην! Προσπαθούμε γιά το καλλίτερο και αναζητούμε την ποιότητα στην καθημερινότητά μας ...κλείνοντας το μάτι σε κάθε μικρή είτε μεγαλλίτερη λεπτομέρεια!Αφού η Ποιότητα είναι απλά το άθροισμα πολλών λεπτομερειών! Με λέξεις,νότες και εικόνες!

4 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

και εγώ ο αφελής που νόμιζα ότι το είχες γυρίσει στη μουσική...

Αριστοτέλης Ζαμπετάκης είπε...

Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ..ΑΝΑΛΟΓΊΑ ! Εσύ έχεις μεγάλα κείμενα με μουσικά μπολιάσματα ενώ εγώ πολλές μουσικές διακοσμημένες με εικόνες και ταινίες και σύντομα δικά μου κείμενα-σχόλια στην τρέχουσα επικαιρότητα! Για περισσότερη ψυχαγωγία και ..πειστικότητα των μηνυμάτων μου!

Yannis Zabetakis είπε...

μήπως τελικά είναι όλα θέμα αναλογίας?
οεο

Αριστοτέλης Ζαμπετάκης είπε...

Αναλογία και εύστοχες επιλογές...Καθαρό μυαλό και αξιοποίηση του πνευματικού μας πλούτου! Και του πολύτιμου χρόνου μας! Του δικού μας και των ..Φίλων,που μας διαβάζουν -τώρα είτε μελλοντικά!

Δημοσίευση σχολίου