Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Η όσφρηση έχει γενετικό «άρωμα» - science - Ιατρική – Βιολογία - Το Βήμα Online

Η όσφρηση έχει γενετικό «άρωμα» - science - Ιατρική – Βιολογία - Το Βήμα Online                            < Γνωρίζουμε την διαφορετική αξιολόγηση της γεύσης και του αρώματος στο κρασί από τους γευσιγνώστες . Οι μυρωδιές εύκολα εντοπίζονται και ταξινομούνται επιβεβαιώνοντας έτσι την γενετική αντιστοιχία με την ευαισθησία του κάθε γευσιγνώστη . Χρήσιμες οι διαπιστώσεις αυτές γιά την βιομηχανία τροφίμων και ποτών > .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου