Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΦΙΜΑ

Καθε Παρασκευη στις 8 καθιερωθηκε!! Το Πανελ και ο Συντονιστης στο ΤΗΛΕΣΙΤΥ μας ενημερωνουν για το Νερο και τα Τροφιμα , που κανουν ...κακο στην Υγεια!!! Και την επομενη Παρασκευη μας υποσχεθηκαν ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ - στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ !!!!Γιατι βεβαια και ΤΟ ΝΕΡΟ και ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ειναι ειδη καθημερινης χρησης. Που λογω της βιοσυσσωρευσης στον Ανθρωπινο οργανισμο των ...αμαρτωλων και επικινδυνων για την Υγεια μας τοξικων βαρεων μεταλλων , νιτρικων αλατων , μικροοργανισμων και αλλων απαγορευμενων συστατικων, που καθημερινα δεχομαστε πινωντας και τρωγοντας , θα πρεπει με μεγαλη επιμελεια να ελεγχουμε. Η πληροφορηση πλουσια και αποτελεσματικη...Ε , και??? Αν με την ενημερωση λυναμε τα προβληματα ολα θα τα αντιμετωπιζαμε...Δυστυχως η ενημερωση περπατα σε αδιεξοδα...Και την σχετικη ...πινακιδα - προσοχη ΑΔΙΕΞΟΔΟ - την τοποθετουν οι Εξουσιες...Κεντρικες και Τοπικες Αρχες ,που εχουν ξεχασει γιατι εκλεγονται και για ποιον εργαζονται...Περιβαλλοντικοι Συλλογοι , Ενεργοι Πολιτες και Μαχομενοι Επιστημονες δεν το βαζουμε κατω!!!!Δεν συνθηκολογουμε!!!!Δεν συμβιβαζομαστε!!!!Θα το μαθουν καλα το μαθημα!!!! ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ....ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!

1 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

τηλεάστυ
νομίζω όχι τηλεσιτι

anyway

δες κι αυτό

http://environmentfood.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html

φού δεν υπάρχει κίνδυνος τότε γιατί θέλετε να βάλετε φίλτρα , ρωτήσαμε , και πήραμε την εξής απάντηση από έναν αντιδήμαρχο ,


-Το νερό (λέει) είναι άριστης ποιότητας και υγιεινό αλλά ψηφίζω ναι για τα φίλτρα γιατί θέλουμε νερό υγιεινότερο (ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εννοεί ).

Δημοσίευση σχολίου